US DOARP IS RYK OAN SPORT
Volleybal
Welkom bij UDIROS Volleybal te Nieuwehorne

 

Volleyballen bij s.v. Udiros?
Ja, dat kan! Er is een mogelijkheid om recreatief dan wel in competitieverband te volleyballen. Bij al onze trainingen is deskundige begeleiding aanwezig. Uiteraard staat bij ons het volleybalspel centraal, maar daarnaast wordt er door de trainers ook voldoende aandacht geschonken aan de algehele lichamelijke conditie en de balvaardigheid. Kortom een prima manier om wekelijks lekker in beweging te zijn.

Competitie
In seizoen 2014-2015 spelen 3 dames teams mee in de competitie. Dames 1 speelt eerste klas, dames 2 derde klas en dames 3 speelt vierde klas. De wedstrijdavond is veelal vrijdagavond. Dames 1 speelt uitwedstrijden vaak op donderdag. Thuiswedstrijden worden in de nieuwe sporthal van Nieuwehorne gespeeld.

Recreatief
Op maandagavond traint een gemixt recreatie-team met in totaal ca. 18 spelers en speelsters. Ze spelen mee in een recreanten-competitie en spelen zo nu en dan ook oefenpartijtjes.

Cool Moves Volleybal
Cool Moves Volleybal is voor kinderen van 6 – 12 jaar. Trainingsmiddag is vooralsnog maandagmiddag (zie kopje 'Trainingen'). Speelniveau voor komend seizoen zal niveau 3 zijn. Er zullen weer maandelijks toernooitjes zijn waar we aan mee gaan doen.

Jeugd Volleybal (B en C-jeugd)

De trainingen van de C-jeugdleden op woensdagavond is helaas opgehouden. Er zijn nog te weinig jeugdleden om een goede en leuke training te kunnen hebben. Er zal voor deze jeugd met aanvulling van jeugd die wel eens willen spelen nog wel een aantal wedstrijden op vrijdagavond met omringende jeugdteams worden georganiseerd.  Op deze manier willen we de jeugd warm houden en hopen we toch nog wat aanwas te kunnen creëren zodat we in de toekomst wellicht wel weer een jeugdteam kunnen laten trainen en de competitie in kunnen laten gaan.

 


 

Trainingen
Voor een actueel schema: kijk onder het kopje 'Trainingen'.
Probeer het eens!

Tot slot nog dit...

Wie zich aansluit bij Gymnastiek, Korfbal, Voetbal of Volleybal uit die grote UDIROS-familie zal spoedig merken dat gezelligheid een belangrijke rol speelt. Want buiten het sporten om zijn er nog tal van andere activiteiten, zoals een playbackshow, schutjascompetitie, stratenvolleybal, nieuwjaarsreceptie, vrijwilligersavond en niet te vergeten de georganiseerde toernooien. Dit alles wordt draaiende gehouden door een enthousiast corps van ca 200 vrijwilligers. UDIROS mag zich naast de vele vrijwilligers als sportvereniging omarmd voelen door een aanzienlijke groep donateurs en sponsors uit de tweelingdorpen en wijde omstreken.

Kom yn beweging, doch oan sport, kom by UDIROS!

Historisch overzicht
Een kort historisch overzicht van de afdeling volleybal.

1962: in november dit jaar wordt de afdeling volleybal opgericht. De afdeling vangt aan met 30 leden en als trainer wordt oud-doelman Tieme Veenstra aangetrokken.

1962: op 18 december wordt het nieuwe gymlokaal achter de Sevenaerschool geopend waardoor de volleyballers meteen aan de slag kunnen.

1965: na het eerste jaar in de 2e klasse als 2e te zijn geeindigd, wordt dames 1 in maart van dit jaar wel kampioen.

Webshop

Wees er snel bij. Bestel nu je eigen UDIROS kleding online!

Naar de webshop >
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2020 Udiros - Website