US DOARP IS RYK OAN SPORT
Vrienden-Loterij met UDIROS
Verdien geld voor jouw club! 50% van jouw inleg voor UDIROS!

Vrienden-Loterij geeft verenigingen een steuntje in de rug

UDIROS komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas.
De VriendenLoterij
geeft clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug. Bovendien maak je zelf elke week kans op € 1 miljoen!

VriendenLoterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De VriendenLoterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan heel veel Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid, welzijn en sport. (Kika, Kinderhulp, Jantje Beton, Kika en Ouderenfonds). En aan ruim 2.200 clubs en verenigingen, zoals UDIROSVrienden-Loterij geeft clubs en verenigingen steuntje in de rug.


Aanmelden via internet

Wij verzorgen dat graag samen met u. Als eenmalige welkomstpremie ontvangt degene op wiens naam het meespelen staat het gratis lidmaatschap als Basislid (donateur)(€ 10.-/ seizoen) van UDIROS voor het lopende seizoen. Basislid geeft tevens recht op een gratis HornePas voor vrije toegang tot alle normale wedstrijden op het sportcomplex Nieuwehorne en korting bij betalen met de Hornepas.
Bestaande leden hebben een hornepas. Bij aanmelding of omschakeling ten gunste van UDIROS ontvangen deze hun welkomstpremie van € 10.- in de vorm van extra tegoed op hun HornePas.

Speelt u al mee met de Vrienden-Loterij?

Mocht u al meespelen met de VriendenLoterij dan kan uw bestaande lot telefonisch worden omgezet. U kunt uw lot laten omzetten door te bellen met de klantenservice van de Vriendenloterij tel.:0900-300 1400. Ook de helft van uw inleg komt dan ten goede aan de Clubkas van UDIROS. Ook uw omschakeling wordt na onze medewerking beloond met de genoemde welkomstpremie.

Welkomstpremie

Zodra u de bevestigingsmail van de Vriendenloterij verstuurd aan kassa@udiros.nl zal de welkomstpremie op uw clubpas worden bijgeschreven.

Nadere info: Jeroen Schapelhouman (sponsordeal)

Webshop

Wees er snel bij. Bestel nu je eigen UDIROS kleding online!

Naar de webshop >
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2020 Udiros - Website