US DOARP IS RYK OAN SPORT
Sponsor Impulzen
Sponsor UDIROS - impulsen door nieuw sportcomplex.

De sponsorcommissie van UDIROS heeft dankzij de realisatie van het nieuwe sportcomplex geheel nieuwe impulsen gekregen. Alle sporten zullen op hetzelfde sportcomplex worden beoefend waardoor u ruim 300 huishoudens direct kunt bereiken. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor de sponsoren van UDIROS nu nog uitgebreider en kunnen we met innovatieve sponsormogelijkheden nog beter inspelen op de behoeftes van zowel sponsoren als UDIROS.

Sponsor van UDIROS zijn of worden heeft diverse voordelen. Naast de commerciële voordelen helpt ook de uitstraling van het nieuwe 'groene' sportcomplex aan het imago van uw bedrijf. Daarnaast nodigt de sponsorcommissie van UDIROS, met name vanwege het nieuwe sportcomplex, u uit om met hen mee te praten en zo op zoek te gaan naar een oplossing op uw maat! Vanwege het omni karakter van onze vereniging kunt u daarbij zelf nog eventueel aangeven welke van de sporten, teams of leden- of kadergroepen uw voorkeur heeft als outfitsponsor.

Vanwege de diverse sporten wordt door sponsoring van UDIROS direct een aanzienlijk breed en veelzijdig publiek bereikt. Zo hebben of krijgen ook heel veel huishoudens in de regio Nieuwehorne en haar buurdorpen wel op één of andere wijze via/via een relatie met UDIROS of het sportcomplex.

Voor meer informatie en mogelijkheden met betrekking tot sponsoring is voor de toekomst een speciaal daarvoor opgezette clubpresentatie-website in ontwikkeling.

Commissie Sponsor
Sponsorcommissie     SV UDIROS
Mark Handgraaf  06-52 60 59 91
Bob Heida  06-53 83 31 72
Johan Ros  06-23 90 43 88
Jeroen Schapelhouman  06-57 58 54 52
Gerrit vd Wal  06-52 02 28 79

Uw vragen of ideëen zijn ook welkom op : sponsor @ udiros.nl

 

 

Webshop

Wees er snel bij. Bestel nu je eigen UDIROS kleding online!

Naar de webshop >
Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2020 Udiros - Website